Volkswagen Golf 1.6 16V FSI Turijn (2006)
Uitvoering | Golf 1.6 16V FSI Turijn |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
De Golf is zoals een Volkswagen (naar mijn mening) behoort te zijn: gemakkelijk te rijden, eenvoudig in design (plat) maar toch snel en jong. Alhoewel de uitstraling mij van de golf niet bevalt, is het verder een prima auto.
Absolute pluspunten zijn de 6e versnelling, centraal vergrendelbare deuren met een knop in de auto(zoals mercedes dat al jaren heeft), verstelbare dashboard verlichting (nooit geweten dat het handig was) en het met de afstandbediening kunnen sluiten van de ramen.
Enkele nadelen van de golf vind ik de airco, kachel en de logo’s.. De airco is qua temperatuur goed, maar ik krijg er hele droge ogen van, terwijl ik hiervan nooit last heb gehad met andere auto’s. De temperatuur van de kachel is ook goed, maar het is altijd zo dat één specifiek raam (bestuurders raam) altijd beslaat. Volgens de garage is dit normaal. En de logo’s zijn zoals Volkswagen dat de afgelopen jaren doet, groot.. Te groot naar mijn smaak.
geen