Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk Highline (2017)
| Uitvoering | Golf 1.4 TSI 125pk Highline |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2017 |
| Jaar van aanschaf | 2018 |
| KM-stand bij aanschaf | 3.000 km |
| KM-stand laatst | 13.500 km |
Golf 7 maakt plaats voor Golf 7.5 Highline
De gefacelifte Golf 7 is qua uiterlijk misschien niet echt veel verandert maar ik vindt het in vergelijk met mijn vorige Golf toch echt een heel andere auto.
Hij is mede door de kleine uiterlijke veranderingen nog mooier geworden mede door de chroom accenten aan de achterkant. De verlichting met active led is ook zeer prettig (de lampen draaien iets mee in de bochten) geen mistlampen meer die aan gaan als je afslaat.
En het interieur is geweldig leuk speelgoed met zijn active info display.
Ik rij er pas 2 weken mee in het rond maar vind het echt een fantastische auto.
10000 probleemloze kilometers
Sinds de aanschaf in maart heb ik er inmiddels 10 duizend kilometers probleemloos mee gereden. Zit nog iedere dag genietend in de golf.
De interieurverlichting met deze donkere dagen voor kerst zorgt voor de goede sfeer.
De ledverlichting is sowieso al prettig in deze tijd van het jaar.
Het verbruik komt gemiddeld uit op een zeer nette 1 op 18.7
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Volkswagen Golf 1.2 TSI Allstar |Xenon|Trekhaak|Stoelverwarming|Parkeersensoren|
- 2017

Volkswagen Golf 7,5 GTI TCR 2.0 TSI 290pk DSG / Aut. Akrapovic Dynaudio Panoramadak 1ste eigenaar 96dkm!!
- 2019

Volkswagen Golf 1.5 TSI Comfortline 5-drs Adaptive cruise
- 2019
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Waarom de Volkswagen Golf GTE wel en de Audi A3 e-tron niet in trek is bij snelle jongens

Dit waren vorig jaar de meest gezochte occasions

Occasiondubbeltest Volkswagen Golf vs. Ford Focus - Klassieke tweestrijd

Een tweedehands Volkswagen Golf moet vooral normaal zijn