Volkswagen Golf 1.3 (1988)
Uitvoering | Golf 1.3 |
Bouwjaar | 1988 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Geschiedenis:
De auto die ik nu rij zit nog best een verhaal achter. Dus laten we beginnen bij het begin ;) In 1988 kocht mijn opa(van mijn moeders kant)deze auto als zijn eerste nieuwe auto. Na 10 jaar hier trotse eigenaar van te zijn geweest werd deze auto overgenomen door mijn oma(van mijn vaders kant). Deze heeft ook met veel plezier gebruik gemaakt van deze auto maar moest om gezondheidsredennen toch van de auto afzien.
Eeste indruk:
Om de auto toch in de familie te houden nam ik de auto van mijn oma over. Ik vond het een vertouwd gevoel geven dat ik de gehele geschiedenis van deze auto kende. Het was zelfs zo erg dat de auto nog last had van een luie motor toen ik er voor het eerst mee reed.
Toch heb ik hem gelijk na de aanschaf geheel laten controleren. Een nieuwe distributiesnaar, radiator, banden en autlaatdeel ging er onder. Dus de auto was weer goed voor vele kostenloze jaren. De betrouwbaarheid is erg goed ook al rij ik er nog maar ruim een jaar mee rond. Ik ben van plan deze auto nooit meer weg te doen aangezien de auto al me hele leven mee gemaakt heeft.
Toekomstplannen:
Ik heb met mijn vader dan ook afgesproken dat we ooit de auto geheel gaan restaureren. Maar dat zal voorlopig nog niet hoeven aangezien het interieur nog in top conditie is en de auto nog helemaal strak is van buiten. Ook is de lak nog erg goed voor zijn bijna 20 jaarige leeftijd. Ik hoop nog veel probleemloze kilometers met de auto te kunne rijden. Het lijkt me erg leuk de auto wat meer old skool te laten lijken maar zit daar nog erg over te twijfelen....
tot nu toe nog niks.........