Volkswagen Golf 1.6 CL (1996)

Volkswagen Golf
Volkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen Golf - interieur

UitvoeringGolf 1.6 CL
Bouwjaar1996
Jaar van aanschaf2023

Na 2 en 4 ook de 3

Naast mijn collectie van Golf 2 en Golf 4 wist ik mijn hand te krijgen op de Golf 3. Het leukste is aan dit model dat hij echt wel lekker sportief en comfortabel kan zijn, de afwerking laat wat over op de MK3 maar dat doet niet onder aan de rijeigenschappen. Makkelijk om zelf aan te werken en goedkoop om te rijden. Helaas roesten ze onder je vandaan en komen de dorpels eraan of zijn al vervangen, dit is een grote kostenpost maar verder kom je aan de remleidingen.

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf