Volkswagen Golf 1.5 TSI 130pk Comfortline Business (2020)
Uitvoering | Golf 1.5 TSI 130pk Comfortline Business |
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
VW Golf 7 1,5 TSI
Nog net de Golf 7 kunnen krijgen, de allerlaatsten met een leuke korting. Voor de prijs van een goed aangeklede VW Polo. Het betreft een 1.5 TSI Bluemotion Comforline Buisiness en is met 130 pk. Is ruim voldoende aan koppel en vermogen.
De eerste 5000 km is goed verlopen waarbij opvalt dat de auto steeds zuiniger wordt. Ik zat eerst rond de 1:15 gemiddeld en maar nu zit ik toch al snel 1:17. je kan echt zuinig rijden en dat heeft mij positief verrast. Ook de boardcomputer komt steeds meer in de buurt van het werkelijk verbruik. Het lijkt wel zelflerend. verschil is nu slechts 0,2 te positief.
Bij het rijden schakelt de Golf regelmatig over naar 2 cilinders. Dat merk je bijna niet. Het geluid wordt iets anders. je moet er echt opletten. Het preoces tussen 4 en 2 cilinders rijden gaat razendsnel.
Wat kan ik meer vertellen over de VW Golf? Over de eerst 5000 km 0,3 liter olie bijgevuld. 0W20 . Zal met het inrijden te maken hebben.
Een VW Golf rijdt als een Golf. Dezelfde DNA voel je ook in een Skoda en Seat en Audi.
De wagen is behoorlijk stil, motorgeluid en windgeruis is op de achtergrond. Bandengeluid wordt goed gedempt.
Prima afwerking van binnen en buiten. Het voelt allemaal heel degelijk aan.
Rijgedrag is goedmoedig en met de 16 inch banden kan je goed de bocht om. Het is echt een allemans vriend. Nergens blinkt deze auto echt ergens in uit maar wel ruime voldoendes op ieder vlak.
Persoonlijk vind ik de Golf 7 mooier dan de nieuwe Golf 8. Nog niet in het echt gezien maar ik moet er aan wennen. Daarbij heb je het voordeel dat bij de Golf 7 alle kinderziektes eruit zijn. Tenslotte is de 7 al een tijdje op de markt.
Zodra de 15000 km gepasserd is zal ik een update geven.
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Volkswagen Golf E-DITION 36 kWh, SOH 91% / DynAudio / Keyless / Sensoren + Camera / Carplay + Android Auto / Stoelverwarming / 17" LMV
- 2019

Volkswagen Golf 1.0 TSI Comfortline | Trekhaak | Org NL | CarPlay | Climate Control |
- 2017

Volkswagen Golf Variant 1.6 TDI Comfortline Business Pdc | Stoelverwarming | adaptive cruisecontr. | trekhaak |
- 2017