Volkswagen Fox 1.4 TDI (2007)

Volkswagen Fox 1.4 TDI (2007)

UitvoeringFox 1.4 TDI
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2016

De auto heb ik sinds 5 januari in bezit. Na vele benzine auto's nu de eerste diesel. Omdat ik voor mijn werk veel moet rijden. We zijn nu een aantal weken verder en ik moet zeggen, dat het verbruik erg goed is. Bijna anderhalve week op een tank rijden, kon ik voorheen niet bedenken. Ondanks de ruim 2 ton rijdt de auto goed en werkt ook de turbo goed.

De ruitenwissers heb ik laten vervangen door flat blades, de koplampen zijn ook al vervangen, omdat ik in het donker s' morgens zonder licht stond. En de voorruit is ook al vervangen ivm schade.

Al met al tot nu toe een prima auto. Binnenkort moet de auto voor een beurtje dus dan gaan we maar even wat dat gaat kosten.

Inmiddels is de 212000 al aangetikt. Schiet al aardig op.
Voor de volgende maand staat een beurt al gepland.
Al met al een goede auto.

De auto bijna 4 maanden in bezit en bijna 10.000 km verder. Bevalt goed. Vorige maand een beurtje gehad en nieuwe apk. Geen opmerkingen. Weinig te vermelden eigenlijks.

Nu bijna een jaar verder na aanschaf op 5 januari 2016.
Niet veel bijzonders te melden sinds de vorige review enkel een beurt in september en in december de rubbers laten vervangen van de draagarmen. Daar deze behoorlijk lawaai maakten. Tja we rijden nog maar even door.