Volkswagen e-Golf E-dition 2020 (2020)

autoreview

Volkswagen e-Golf E-dition 2020 (2020)

Signalement

Uitvoeringe-Golf E-dition 2020
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020
KM-stand bij aanschaf20 km
KM-stand laatst200 km
Lezerswaardering: 41%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Eerste KM's

 • 200 km

Deze week in het bezit gekomen van onze e-Golf 2020 e-dition. Onze eerste auto elektrische auto. Voorheen altijd op fossiele brandstoffen gereden.

Keuze voor de e-golf was vooral van financiële aard. De auto staat op de eenmanszaak van mijn vrouw en dus betalen we slechts 8% bijtelling. Daarnaast was de prijs ook heel aantrekkelijk omdat VW er vanaf moet gezien het feit dat ze nog voetbalvelden vol met ID3's hebben staan.

Het beperkte bereik is nog wel een dingetje dat speelt, maar met 50 km tot het werk en een laadpaal op eigen terrein zou het allemaal mee moeten vallen.

Alle beoordelingen staan nog op 4 sterren. Met slechts 200 gereden KM's valt er nog niet veel over te vertellen. De intentie is om deze review goed bij te houden, zelf zoek ik ook altijd eerst hier naar de reviews en vind het fijn als deze er voor mijn toekomstige auto zijn:)

Hieronder de uitvoering:
- Reflex silver
- getinte achterramen
- spiegelpakket
- donkerrode LED 3d achterlichten
- Active info display
- Soundbox
- achteruitrijcamera
- parkeersensoren

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens