Toyota Yaris 1.5 16v VVT-i T Sport (2002)

Toyota Yaris
Toyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota Yaris - interieurToyota Yaris - interieurToyota Yaris - interieur

UitvoeringYaris 1.5 16v VVT-i T Sport
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2002

Het is een hele mooie auto en hij is ook erg rap in het verkeer. Vooral als de motor lekker in de toeren zit, trekt hij lekker snel bij tussensprints. Maar ja, dan wordt het motorgeluid wel erg luid en dat is vaak wel erg storend. Verder is het goede auto die erg lekker zit en veel opbergmogelijkheden heeft. De achterbank kan je ook nog eens verschuiven zodat je kofferbak een stuk ruimer wordt.
Ik heb al meerdere malen in Duitsland de kilometerteller tot aan het einde gehad en nog kon je merken dat de auto harder ging. De teller geeft 210 km/h aan en ik denk dat de auto echt wel 200 km/h loopt.
Verder is het jammer dat de stoel niet in hoogte verstelbaar is, hierdoor kan mijn vriendin geen iedeale plek vinden achter het stuur. Want nu zit zei met haar benen tegen het dashboard aan.

Problemen, ik heb er zat gehad.
Ik heb heel erg te kampen gehad met rammels in de deuren. Dit kon maar niet opgelost worden door verschillende dealers, was een foutje van Toyota bij de ontwikkeling werd steeds gezegd. Nu heb ik er af en toe nog last van.
Ook is mijn radio al een keer vervangen omdat die een storing veroorzaakte en dan niet meer aan te krijgen was.
Laatst is mijn airbagcomputer vervangen omdit die ook een storing had en ik kon een keer niet meer starten omdat de accupoolen los zaten.
En verder als je een beetje rap door rijdt +170 km/h dan hoor ik rechts voor een heel hard fluitend geluid en dat is erg irritant en hier heeft de dealer ook geen antwoord op.
Buiten dit alles ben ik best tevreden over mijn Yaris T Sport.

7,5

PRIVATE LEASE Toyota Yaris