Toyota MR2 1.8 16v VVT-i (2000)

Uitvoering | MR2 1.8 16v VVT-i |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Een beetje perongeluk heb ik deze MR2 'gered'; gezien de km stand en wat mankementen waarschijnlijk geen auto die nog kans had op een goede baas.
Voor mooi prijsje mee genomen. En het kleine monster heeft mij enorm versteld doen staan.
Wat een geweldig hebbeding! Oke veel vermogen zit er niet in, maar dat maakt het juist ook heel fijn rijden. Je kan niet heel veel fout doen, de gewichtsverdeling is gewoon goed en (met droog weer) plakt het aan de weg.
Normaal lever je dan enorm in op comfort, maar zelfs dat doet 'ie niet. Drempels of slecht wegdek is geen enkel probleem, je merkt er weinig van.
Deze was voorzien van een subtiel dubbel pijpje van remus die zeker een mooi geluid gaf. Technisch bleek hij erg goed te zijn, wat optische/comfort dingen die ik moest repareren maar verder, gewoon super goede staat.
Pracktisch is hij natuurlijk totaal niet, met echt NUL bergruimte. Maarja, ik had er een grote bus naast, dus tja boeiend ;-) Zuinigheid heb ik nooit bijgehouden, ik tankte gewoon altijd voor 20 euro.
Ik zou hem mensen die een echte rijders auto zoeken echt aanraden!!! Wel even goed proefrijden, er is niet bijster veel te verstellen aan de zitpositie.
Lezersreacties (1) (gesloten)
De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.