Toyota Land Cruiser 3.0 D-4D SX (2007)
Uitvoering | Land Cruiser 3.0 D-4D SX |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Sinds januari 2008 in het bezit van deze auto en tot nu toe nog geen moment spijt gehad van de aankoop.
De afwerking is perfect en alles werkt probleemloos.
Stoelen zitten prima, ook op de achterbank, alleen is het jammer dat er geen bestuurdersstoel met geheugeninstelling verkrijgbaar is.
De trekkracht is formidabel waardoor het reizen met een (redelijk zware) caravan een feest is.
Motor is soepel en het verbruik valt erg mee.
Minder enthousiast ben ik over de automaat, hoewel dit mijn eerste automaat is en ik dus niet kan vergelijken is het rijden zo rond de 80 km per uur niet prettig.
De overdrive komt er dan nogal snel bij, hetgeen het toerental dus verbruik drukt, maar de acceleratie gaat helemaal verloren.
Tot nu toe nog geen enkel probleem gehad met de auto.
30.000 km beurt
Onlangs de 30.000 km beurt laten uitvoeren. Geen storingen of problemen gahad in de tussentijd. Wel heerlijk in de sneeuw gereden zowel thuis als in Oostenrijk. Het blijft ook op lange afstanden een heerlijke auto. Het gemak waarmee hij een caravan van 1700 kg aan de haak heeft en deze naar een hoogtevan 1900 m trekt van is fantastisch.
Het eerder in een reactie gegeven advies heb ik opgevolgd en een p-tronic tuningkastje laten monteren. Inderdaad rijdt het al meteen een stuk beter.
Bedankt voor het advies.
update
Inmiddels meer dan 40.000 km gereden.
Geen enkel probleem gehad tot nu toe.
Begin juni tijdens een beginnerscursus terreinrijden, voor het eerst echt in het terrein gereden.
Alle nog tot dan toe onbekende mogelijkheden van de auto zijn aan bod gekomen.
Ongeloofelijk wat de auto allemaal kan.
Nog steeds zeer tevreden over de auto.

Toyota Land Cruiser 4.0 V6 VVT-i | Leder | Clima | Trekhaak
- 2005

Toyota Land Cruiser V8 4.5 D-4D Executive 7p. + SCHUIFDAK / TREKHAAK
- 2008

Toyota Land Cruiser 3.0 D-4D VX 4X4 VAN AIRCO CRUISE MOTOR / GEARING GOOD EXPORT PRICE € 7900 EXCL BTW TAX CAR DRIVE GOOD / WORKING 4WD GEARING AND AIRCO APK -13-1-2025
- 2005