Toyota iQ (2012)

autoreview

Toyota iQ (2012)

Signalement

Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2013
KM-stand bij aanschaf31.500 km
KM-stand laatst31.500 km
Lezerswaardering: 15%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

fenomenaal

 • 31.500 km

Prachtig design, fenomenale wegligging door de krachtige betrouwbare spaarzame diesel is gewoon rijden dus vlot optrekken 1 op 25/26 normaal, ga je erop letten dan is 1 op 30/31 ook mogelijk.

In juni jl ingeruild na ruim 200.000km bij deze kmstand was de turbo vervangen dat was het enige grote probleem, het was een zeer plezierige auto. Die vaak bij andere mensen verrassend was.
Vaak gaf dat hilarische momenten maar helaas ook vaak agressie doordat ze werden afgetroefd door een ukkie.

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja