Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Style (2019) #2

Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Style (2019)

UitvoeringCorolla Touring Sports 1.8 Hybrid Style
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2019

Heerlijke auto .

Na mijn Auris TS waarin ik met heel veel plezier heb rond gereden, gaan kijken bij de toen net nieuw in de showroom staande Corolla.
Direct verliefd op het vlotte uiterlijk van deze auto,testrit met de 1.8 gedaan en ik was helemaal om.
Wat comfort en afwerking van binnen op een nog hoger niveau dan de auris.
Wat veiligheids voorzieningen betreft heeft deze auto standaard al een hele waslijst en de Style uitvoering maakt hem nog completer.
Ik gebruik deze auto veel voor woon/werk verkeer in de herfst en wintertijd,en dat zijn niet persé de omstandigheden waarin je heel zuinig kunt rijden want de hybrides van Toyota rijden in de zomermaanden zuiniger dan in de koude herfts/winter periode ,maar met een verbruik van 1 op 17.5 ben ik al heel tevreden .
Met de MyT toyota app kun je achteraf de ritten analiseren en terugvinden als je hem ergens geparkeerd en achteraf de locatie niet meer weet...
Kortom deze auto bevalt mij bijzonder goed en ik kan hem iedereen aanraden.

10,0
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Toyota Corolla