Toyota Aygo X Hybrid 115 pulse (2026)

Toyota Aygo X Hybrid 115 pulse (2026)

UitvoeringAygo X Hybrid 115 pulse
Bouwjaar2026
Jaar van aanschaf2026

Eerste indruk

• 17 km

Vooralsnog een heel korte en voorlopige, recente review. Na enthousiaste tests gelezen te hebben, naar de Toyota dealer gegaan voor een uitgebreide proefrit en ik was meteen enthousiast en direct besteld. Vandaag opgehaald en wat kilometers gemaakt, stad, binnenwegen en snelweg. Ik ben compleet verbaasd over de souplesse, de acceleratie, het weggedrag, de besturing en alle rijhulpsystemen, die gemakkelijk uit kunt zetten of aanpassen. Ook de app werkt voortreffelijk. Natuurlijk zijn er ook nadelen, zoals genoemd in de tests: achterin kun je niet fatsoenlijk zitten, achterportieren kunnen onvoldoende open, de bagageruimte is minimaal en duren zijn maar beperkt bekleed (vind ik geen issue). Als je alleen of met zijn tweeën bent en/of als 2e auto vind ik het een top auto(otje). Vanzelfsprekend, ruim 26000 euro is bizar veel geld voor een (opgewaardeerd) A Segmenter, maar je krijgt er zeker wat voor terug. En in de private lease, zeker met inruil, een mooi maandbedrag zonder zorgen. En ik weet nu al de reacties: voor dat bedrag koop je een mooie occasion, nu dat heeft mij de laatste jaren heel veel geld gekost.

9,5

PRIVATE LEASE Toyota Aygo

Praat verder op het forum