Toyota Aygo 1.0 12v VVT-i + (2006)
Uitvoering | Aygo 1.0 12v VVT-i + |
Versnellingen | 5, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
De Toyota Aygo bevalt mij uitermate goed. Ik rijd nu ruim een half jaar in deze auto en ben zeer tevreden. Ik heb bewust voor de Japanner gekozen i.p.v. de Franse variant Peugeot of Citroen. Ook omdat de Toyota als enige een aansluiting op MP3 standaard heeft en af fabriek ingebouwde radio/cd speler. De MP3 aansluiting vind ik zelf wat tegenvallen omdat je het geluid wel heel hard moet zetten om iets te horen, als je daarna overschakelt op de radio of cd schrik je je rot. Ik heb de hoedenplank wel uit de kofferbak gehaald om zo handiger met de vooraf bekende beperkte kofferruimte om te gaan. Ben heel gelukkig met deze auto, hij rijdt zeer zuinig, en erg goedkoop in onderhoud en wegenbelasting. Bovendien een relatief veilige auto als je kijkt naar de veiligheidstests bv. NCAP. Voor de weinige kilometers die ik er mee rijd is dit gewoon een ideale auto en ik vind de auto ook de hipste van de drie. Ik ga er van uit dat ik nog jarenlang met veel plezier in mijn Toyota zal rijden.
Geen
- Betrouwbaarheid5