Toyota Avensis Wagon 2.0 TD Linea Sol (1999)

Toyota Avensis Wagon

UitvoeringAvensis Wagon 2.0 TD Linea Sol
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf1999

Ten eerste is de kwaliteit en techniek van deze auto uitmuntend! Hij heeft altijd zeer betrouwbaar en goed gereden, ook met een caravan van 5 meter erachter doet zich geen enkel probleem voor. Tevens gaat hij heel snel van 70 km/u naar 150 km/u.
Het design en de kwaliteit van de carosserie is zeer goed, ik geniet nog elke dag als ik naar onze auto kijk. Er heeft zich nog geen roest voorgedaan en er is nog geen (parkeer)schade aan geweest doordat wij erg zuinig op deze auto zijn.
Er is helaas wel een minpuntje; het stuur kraakt soms (je hoort een geluidje van leer op leer).
Wij verwachten dat deze auto dan ook minstens 15 jaar meegaat, net als onze vorige Toyota. Kortom, wij zijn zeer tevreden met onze Toyota: petje af voor Toyota!!!

Wij halen een verbruik van 1:18!

De sierstrips (op de portieren) lieten aan de uiteinden los door zout, er zijn inmiddels al weer nieuwe op geplaatst. Het stuur kraakt soms (minimaal, dat wel), en de versnellingspook is slecht afleesbaar geworden (er zit een lederen pookhoes en pookknop op) door veel gebruik.

9,5