Tesla Model S 90D (2015)
Uitvoering | Model S 90D |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Designfout interieur Tesla S
Wat vind ik het toch vervelend dat Tesla nooit een letterlijke patch heeft gemaakt voor de hoek van stof op de middenstijl. Alle Tesla's die ik zie hebben stevige slijtplekken en sporen van vervuiling. Niet te reinigen. Zelfs aan de passagierszijde begin ik al slijtplekken waar te nemen. Het ziet er echt niet uit! Hoe moeilijk zou het zijn (geweest) om een 'lederen driehoekig stukje' te maken/te lijmen of anderszins te monteren?
Opladen in de UK en Frankrijk
Wees erop bedacht dat laden in Engeland of Frankrijk, bij een NIET Tesla-charger, niet goed functioneert. Pas recent ben ik erachter gekomen dat ik daarvoor koppelstukjes nodig heb omdat deze landen weer eens moesten afwijken van de verdere Europese standaardisering.
Let op: die koppelstukjes zijn echter loei duur; ca. 150 euro ieder want natuurlijk heb je voor Engeland een ander nodig dan voor Frankrijk.
Wat ik echter heel vervelend is dat niemand bij Tesla en niemand van de leasemaatschappij mij daar ooit op heeft geattendeerd. Daar kom je dus achter als je al voor Jan Joker op locatie probeert bij te laden. Dat wil dus even niet. Bah!
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee