Tesla Model 3 Standard Range Plus (2020) #2

Uitvoering | Model 3 Standard Range Plus |
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Besteld...
Mijn oude Skoda octavia station van 2014 mocht eruit. Enige voorwaarde, ik moest elektrisch rijden. Na een test rit te hebben gemaakt in een Kona, e-niro en de Tesla was de keuze snel gemaakt. Wat een fun en ruimte heeft de Tesla. Aangegeven dat de Tesla het hem gaat worden. Snel bestellen want het moest voor 6 oktober, anders is er geen zekerheid tot levering in 2020. Wat voor mij weer een eis was ivm bijtelling..
Tesla model 3 sr+ is besteld. Yes!
Nu het lange wachten...
De bekende RN heb ik, next step VIN...
Als hij geleverd wordt, komt er een leverings review. Hopelijk heeel snel. Verwachting is eind november, begin december.
Vergeten te vertellen.
Een week nadat de Tesla besteld is, kwam het bericht naar buiten dat hij een update zou krijgen. Om een lang verhaal kort te houden. Voor mij geen achterklep die automatisch open gaat, geen chrome delete en nieuwe console. Deze updates gelden enkel voor de LR en P. De sr+ die dit jaar naar NL komt heeft een nieuwe batterij uit China. Op zich prima hoor, maar had stiekem wel de update willen pakken.
To be continued...
Graag jullie help!! [Tesla referrallink verwijderd. Dit is niet toegestaan, zie de huisregels. - moderatie.]
EINDULUK
Aflever datum aangekondigd!
Vrijdag 4 december om 12:00 wordt ik verwacht bij de Koopman Terminal in Amsterdam.
Na “lang” wachten werden in zeer korte tijd mails verstuurd. Eerste was dat de auto in de periode van 7-14 december geleverd gaat worden. Vandaag de bevestiging, heerlijk gevoel.
De chinese variant wordt geleverd met de nieuwe accu, die meer range geeft en het mogelijk maakt om tot 100% op te laden zonder kaduk te gaan. Rest is nog speculeren, automatisch sluiten kofferbak, nieuwe console. We zullen het snel zien.
Eindelijk kan ik de hoofd foto vervangen voor een echte.
Mocht je mij en jezelf nog willen steunen met 1000km supercharge miles... [Tesla referrallink verwijderd. Dit is niet toegestaan, zie de huisregels. - moderatie.]