Tesla Model 3 Standard Range Plus (2019) #17

Uitvoering | Model 3 Standard Range Plus |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Matig tevreden
Na zelf altijd reviews te lezen wil ik hier mijn ervaringen over M3 delen. Ik rij deze nu ruim 3 jaar en gezien alle reviews ben ik minder tevreden. De auto vertoont diverse rammels in het dashbord en hoedenplank, dit vanaf ongeveer 50.000km. De stoelen bieden, zeker bij langere ritten, te weinig steun en comfort. Zittingen zijn gewoon te kort. Wat mij het meeste tegenvalt is het bereik. Als ik de auto volledig oplaad is het 325km. Practisch blijft daar 250-275 km van over bij 100 km/u op de snelweg. De accu capaciteit is voor ver onder de maat na 3 jaar. Onlangs een probleem gehad met de auto en wilde via de app. een afspraak maken. Eerste mogelijkheid februari. Laat maar. Een halve dag aan de telefoon gezeten om iemand van Tesla aan te telefoon te krijgen. Drama en nog steeds niet gelukt. Service is bedroevend en dat woord kent Tesla niet. Qua scherm, navigatie en info is het top.
- Betrouwbaarheid4
- Prestaties3
- Comfort2
- Kosten4
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Tesla Model 3

Uitgelicht aanbod

Tesla-eigenaar aangehouden na opladen aan lantaarnpaal

Hoeveel capaciteit heeft accu van Tesla Model 3 LR na ruim 130.000 km?

Per Tesla Model 3 naar het Noorderlicht: 6.200 km in een week

'Accucapaciteit Tesla Model 3 toegenomen tot 82 kWh'