Suzuki Vitara 1.6 Exclusive (2017)

Suzuki Vitara 1.6 Exclusive (2017)

UitvoeringVitara 1.6 Exclusive
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017

Mijn eerste Vitara

• 150 km

Na 2 jaar de overstap gemaakt van een Fiesta Sport naar deze Suzuki Vitara .
De reden van overstap is dat ik een hoge instap en ( weer ) een automaat wilde .
Keuze op de Vitara gevallen omdat ik het model lekker bonkig vind ogen , een lekker hoge zit heeft en uitgevoerd kan worden met een 6 traps automaat .
Helaas heeft dit Vitara avontuur maar 3700 km en 3,5 maand mogen duren en is deze Vitara total-los verklaard tgv een ongeval .
Omdat wij ( 3 personen ) , ondanks de zware schuinfrontale aanrijding , redelijk ongeschonden uit het wrak zijn gekomen zit het met de veiligheid van dit model wel goed.
Terug naar de Suzuki dealer om een nieuwe Vitara te bestellen.

PRIVATE LEASE Suzuki Vitara

Suzuki