Suzuki Vitara 1.6 Exclusive (2015)

Suzuki Vitara 1.6 Exclusive (2015)

UitvoeringVitara 1.6 Exclusive
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2015

Haarspelden rijden in de Eiffel

Na aflevering natuurlijk de auto laten zien bij familie, vrienden en bekenden en.... positieve reacties ontvangen.
Maar......natuurlijk is het mooi als de auto dan direct kan worden ingereden op een mooie tocht, grotendeels zonder snelweg, door Duitsland op weg naar Simmerath en Monschau in de Eiffel. Onze Vitara heeft er zin aan! De auto doet wat ik wil, stuurt prettig scherp door de haarspeldbochten bij Monschau, klimt en daalt zonder protest. De 120 pk zijn pas merkbaar als je er met licht meer toeren dan normaal, om vraagt. Ondanks het klimmen en dalen, het gasgeven en toeren draaien, is het verbruik beperkt gebleven tot gemiddeld 1 liter op 15,2 kilometer en...da's knap voor dit traject en dat tijdens de inrijperiode! Tevreden kijken we terug op ons lange toerweekend. Moe ben ik niet geworden in deze fijne stoelen, het schakelen ging echt makkelijk en de ruimte in de kofferbak bleek prima! Nadelig voor mij is wel gebleken dat ik mijn aangeschafte smartphone LG nexus 5, niet geaccepteerd wordt om verbonden te kunnen worden en ik hierdoor mijn smartphone mirrorlinkfunctie NIET kan gebruiken, Suzuki werkt aan verbetering begreep ik, maar..........blij ben ik nog niet met dit gegeven. Maar verder echt een prima allround auto die Vitara van ons.

PRIVATE LEASE Suzuki Vitara

Suzuki