Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Select (2021)

Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Select (2021)

UitvoeringS-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Select
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021

Eerste ritjes

• 31 km

Vrijdagmiddag 07-05-21 auto opgehaald en uitgebreide uitleg gehad van de dealer.
Wij komen van een Nissan Note uit 2015 (passagier ruimte-wonder overigens) en waren opzoek naar een nieuwe no-nonse auto, hoger op de poten en met ruimte.
Allerlei proefritten gehad met andere compact crossovers maar deze steekt er met kop en schouders voor ons bovenuit.

Wij willen een gewoon een goede betrouwbare auto, met wat snufjes en feature`s maar geen tablet op wielen.

Eerste indruk prima.
ik wil om de 2 maanden een post maken. Komend van de eerder genoemde Nissan Note 98 pk, valt mij vooral de motor op. Wat een genot en trekkracht

kop is er af

De kop is er af, de eerste 1500 km zitten er op.
Ervaringen alles prima op orde, hybride systeem heeft zeker positieve effecten het wordt nu een sport om de batterij op niveau op 4 te krijgen.
Je laat door het hybride systeem de auto meer uitrollen dan voorheen.

Dan de auto zelf: Heerlijke auto, deuren gaan wat zwaar open en dicht.
- zit positie prima (ik ben 1.90 en me vrouw is 1.85).
- motor echt toppertje.
- veel stiller dan vorige auto ( nissan note 2015)
- wegligging en vering prima.

minpunt:
- bediening scherm tussen snelheidmeter, dat is echt niet meer van deze tijd. Dat moeten ze snel aanpassen.

Volgende update wordt pas na de vakantie ,
dat zal half augustus worden en dan staan er zekers meer km op de teller

PRIVATE LEASE Suzuki S-Cross

Suzuki