Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Comfort (2022)

Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Comfort (2022)

UitvoeringS-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Comfort
Bouwjaar2022
Jaar van aanschaf2023

ik heb vragen

Het is over algemeen een fijne auto, al doet de hybride naar mijn gevoel heel weinig.
irriteer me heel erg aan de ruitenwissers, bij een paar spetters, gaan die wissers heen en weer, of dat het hard regent. Dus dan zet ik hem uit en doen dan omhoog met een veeg, maar dat is natuurlijk ook niet de oplossing, Ben ermee naar mijn dealer geweest, maar zit vlgs hun in de software. Mijn vraag is weet er iemand die hier een oplossing voor heeft kan ik hiervoor een nieuwe sensor of zo inzetten, maar ja dan moet het wel helpen. Wie weet raad?
Ik ben 20/25 jaar int. chauffeur geweest, en heb nooit enige moeite gehad met de besturing. Maar deze auto moet je constant corrigeren, en zeker als je hard (120/140 ) rijd
Hij is ook erg zijwind gevoelig, maar dat vind ik niet zo een probleem en ook veel windgeruis als je boven de 100 km rijd
Mijn vraag is, is er misschien een oplossing voor die ruitenwissers gedoe en besturing ?
hebben de vitara,s hier ook last van ??
Groet, Henk Berbee (henkberbee@gmail.com)

5,5

PRIVATE LEASE Suzuki S-Cross