Suzuki Ignis 1.3 First Edition (2001)

Uitvoering | Ignis 1.3 First Edition |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
Vlak voor de Autorai van 2001 kregen we een folder in de deur van Suzuki. In deze folder viel ons meteen het leuke uiterlijk van de Ignis op, die moesten we op de Rai toch maar eens gaan bekijken. Ook in levende lijve vonden we de auto erg mooi.
Direct nadat de auto bij de dealer stond hebben we er één gekocht (was op voorraad in de juiste kleur en in de ’first edition’ uitvoering).
Het verbruik is als je rustig rijdt 1 op 16, als je het gas wat dieper intrapt, loot het verbruik al snel op tot
ongeveer 1 op 13, wat altijd nog redelijk is.
De auto bevalt ons ook na 74000 km erg goed. Toch hebben we besloten om de auto in te ruilen. Nee het is geen Ignis meer geworden (ik vind de voorkant niet zo leuk als bij het oude model). We hebben in november een Swift 1.5 Exclusief in de kleur galactic grey besteld, die als het goed is eind februari eindelijk komt.
Als de Swift net zo goed bevalt als de Ignis is bevallen, zullen we er veel plezier aan beleven.
Foto’s van de Ignis staan op
We hebben ook nog een hobby Suzuki, die staat op
www.samurai.rijdt.nl
Absoluut helemaal niets, alleen zijn beurtjes gehad.