Suzuki Ignis 1.2 Smart Hybrid Stijl (2018)

Suzuki Ignis
Suzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki Ignis

UitvoeringIgnis 1.2 Smart Hybrid Stijl
Bouwjaar2018
Jaar van aanschaf2018

Verrassend

Onze 2e auto was een Toyota Yaris uit 2000 (die mijn zoon nu rijdt; onverwoestbaar) en we zochten weer een betrouwbare die pakweg 20 jaar meegaat. We gingen naar de showroom om te kijken naar een Swift maar waren gelijk verliefd op deze uitvoering van de Ignis; opvallend ruim, stoer front, ruime uitrusting, zwarte velgen en een heerlijke motor. Nu, 3 jaar valt helemaal niets tegen. Nou, één ding dan. Zo stoer als deze van voren is, zo sneu ziet die er aan de achterzijde uit. Als ik dan toch wat zwakke dingen moet opnoemen: de kwaliteit van de vloerbekleding (zit niet best vast) en de speakers. Om 'm iets meer body te geven hebben we bij de aankoop iets dikkere banden er op laten zetten. Ik vermoed dat deze daardoor wat moeizaam spoort. Dat wil ik nog steeds een keer uitzoeken met de originele banden. Dat moeizaam sporen kan ook te maken hebben met de korte wielbasis; korter dan de Yaris die hier helemaal geen last van heeft. Erg prettig is dat ik met Google Maps kan navigeren door de Android ondersteuning. Voor mensen die moeilijk kunnen instappen is deze auto erg fijn; een hoge zit en de deuren kunnen nagenoeg 90 graden haaks open. Ook met spullen op de achterbank zetten is dat super handig. We hebben geen spijt van deze aankoop!