Skoda Octavia 1.6 Elegance (2004)

Skoda Octavia
Skoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda Octavia - interieurSkoda Octavia - interieurSkoda Octavia - interieur

UitvoeringOctavia 1.6 Elegance
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004

Het was begin 2004 en ik reed in mijn felicia rond elke dag naar mijn werk en terug.Ik reed er met veel plezier in rond, maar toen kreeg ik een ongeluk met een vrachtwagen waardoor de felicia Total loss was, dus toen moest ik een andere auto hebben.

Ik kwam uiteraard eerst uit bij mijn eigen Skoda dealer (Holdinga Almere)die vertelde mij dat hij me nog wat geld zou terug geven voor mijn felicia.Ik was heel blij daarmee ,want ik moet voor mijn werk echt een auto hebben.Ik keek met mijn vrouw zo de etalage rond de fabia was te klein voor mij en mijn vrouw en kinderen.De superb beviel ons wel, maar liep net iets buiten het budget voor dat moment(net een nieuw huis gekocht).Toen zagen we de octavia 1,6 en waren we allebei gelijk verkocht.Hij was niet heel duur, en redelijk luxe uitgerust voor bijna 24mile hadden wij een complete auto, met gigantische laadruimte hij is uitgerust met een navigatie systeem in de radio/cd speler, airco, ABS en ga zo maar even door.

De eerste keer dat ermee bij mijn ouders en vrienden kwam vonden ze het een beetje verassende auto , vanwege dat ik zij dat ik voor 24mile een goeie auto had dachten ze aan de fabia (ik had niet verteld dat ik de octavia had gekocht) ,en zo ging het ook op mijn werk iedereen was heel enthousiast. Ik zelf ook na 5jaar ben ik nog steeds heel tevreden nog nooit problemen gehad .Hij rijd echt geweldig!Hoewel het navigatie systeem in het begin puzzelen is. Ik kom er nu trouwens wel uit. Op de weg is hij rustig de zit hoogte is goed, de radio en speakers doen het goed. Hij is niet gigantisch snel , maar dat vind ik ook niet nodig. De kinderen kunnen er goed in.5 Keer naar het buitenland gereden met caravan erachter (2xspanje 1x Frankrijk 1x Tsjechië en 1x Kroatië).Het gaat heel soepel en redelijk zuinig (1 op 9,10) zonder caravan 1 op 12, 13 ligt eraan waar ik heb gereden.Hij zit ook fantastisch en alles zit waar je het verwacht.IK ben tot nu toe heel tevreden.

APK 2010

Hij is gister naar de dealer geweest voor een apk en beurt. Ik doe dat nu gewoon elk jaar aan het begin. HIj heeft me aardig wat gekost. Ik mocht 388euro aftikken bij holdinga Almere, maar hij heeft ook een grote beurt gehad. Het derde remlicht is ook gemaakt, was al een tijdje stuk gewoon gelaten maar nu moest hij toch. Hij heeft ook nieuwe banden gehad, zomerbanden omdat ik dacht dat het mooi weer zou worden maar het is hier weer gaan sneeuwen... maar goed al met al valt het mee.

10,0

PRIVATE LEASE Skoda Octavia