Skoda Fabia 1.4 16V 75pk Comfort (2004)

Skoda Fabia
Skoda FabiaSkoda FabiaSkoda FabiaSkoda Fabia - interieurSkoda Fabia - interieur

UitvoeringFabia 1.4 16V 75pk Comfort
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004

Dit is mijn tweede Skoda Fabia. Ik ben er erg tevreden en zal iedereen een Fabia aanraden.

Mijn vorige fabia was gekocht in 2001 en ik heb er nooit problemen mee gehad maar er was ook maar 15000 km mee gereden. Ik ben nu meer gaan rijden dus heb ik me zelf maar getrakteerd op alweer een splinter nieuwe Skoda Fabia. Maar nu niet zomaar een Fabia maar een Fabia sport met spoiler pakket dikke bumpers voor + achter, achterspoiler, mooie 16inch velgen (geen originele Skoda velgen maar echte sport velgen) + lage banden, verlaagd, speciale knalrode lak , sportuitlaat systeem supermooi geluid en staat mooi in de bumper, + alle dingen die er uit zijn gegaan zoals van binnen uit te openen tank klep dat heb ik nu gelukkig wel + deur verlichting + mistlampen maar dat moest wel vanwege de bumper maar dat moet iedereen er bij nemen wand staat mooier, mooi zwarte rand in de koplampen + zwarte knipperlichjes aan de zijkant, speciale bekleding, airco + klimaat control, en natuurlijk ook laten chipppen !!!

Dit is de specialste Skoda Fabia van Nederland. Er is er geen 1 die zo speciaal is.

Ik ben erg tevreden over skoda omdat er allemaal goede materialen worden gebruikt.

Ik heb gekozen voor Skoda omdat het een mooie auto is.

Ik hou ervan om een auto mooi te laten uitvoeren. Jammer dat vele andere Skoda rijders dat hier in NL niet doen, (in Duitsland wel) er zijn er wel een paar dus bij deze laat al jullie Fabia’s mooiii maken!!! Haal die wieldoppen weg!!! haha.

Ik heb nooit problemen gehad met de Fabia.

10,0

PRIVATE LEASE Skoda Fabia