Skoda Fabia 1.2 12V Comfort (2010)
Uitvoering | Fabia 1.2 12V Comfort |
Bouwjaar | 2010 |
Afstandbediening
De Skoda Fabia soms mooi en soms niet mooi maar wel goedkoop en hij rijdt goed, een fijne auto.
Maar in de vakantie werd ik in de morgen wakker en stonden alle ramen open, waarom was mij onduidelijk maar bij navraag was het normaal als je de knop op de afstandsbediening ingedrukt houdt. Wat de functie daarvan is, is mij niet duidelijk.
Maar wat er ook was gebeurd is dat het slot aan de bestuurderszijde niet meer meewerkte met de andere deuren op het commando van de afstandsbediening.
Naar de garage geweest en die konden mij niet helpen.
Verder nog niet geïnformeerd omdat het nu ook weer niet zo erg is. Als de sleutel in het slot in de deur wordt gebruikt gaan wel alle deuren van slot af of er op.
De achterluidsprekers van de radio een Pioneer met touchscreen en navigator, doen het al een hele tijd niet terwijl alles goed is aangesloten en ook de setting in de radio goed staan. Zitten er standaard wel luidsprekers in de achterdeuren?
De auto verder is echt fijn en ik zou er zeker weer een aanschaffen als deze helemaal op is, een aanrader voor jonge gezinnen met kinderen.