| Uitvoering | Elroq 85 210kW Sportline |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand bij aanschaf | 95 km |
| KM-stand laatst | 7.000 km |
Fantastische auto!!!
Ik ben sinds anderhalve maand de trotse en heel blije berijder van deze Skoda Elroq.
Mijn eerste leaseauto ook en man wat ben ik blij dat ik deze auto mocht uitzoeken!
Het rijden is iedere dag opnieuw een feestje, niet in de laatste plaats vanwege het GE-WEL-DI-GE Canton sound system:
Verwacht geen pompende bass die je achteruit laat trillen in de sponning.
Nee, dat is ook niet wat de audiofiel van houdt.
Wat je wel mag verwachten is kristalhelder, sprankelende tweeters, een helder, geprononceerd mid bereik en een bass door warm is, zeker ‘voelbaar’ maar niet de rest van de muziek overstemt en ‘wegdrukt’.
En dan de stoelen: ik ben een uiterst kritische chauffeur waar het om rijcomfort gaat. Ik heb twee keer een Volvo gehad en altijd gezegd dat Volvo geen stoelen maakt maar fauteuils.
Nou, ik kan je nu zeggen dat Skoda er met deze sportstoelen in is geslaagd om Volvo minstens te evenaren op dit gebied. Ik heb nog niet eerder een auto gehad met zulke geweldige stoelen die mij helpen om ook na een lange rit goed uit de auto te stappen.
Het verbruik zover is 17,5kwh / 100km.
Zodra ik mijn thuis laadpaal heb gaan de kosten substantieel naar beneden en dan is het rijden in deze auto echt voordeliger ivm een ICE aangedreven auto.
De bediening van de vele functies op het mooi grote touchscreen is echt gemakkelijk en wijst zichzelf.
Vooralsnog ben ik bijzonder gelukkig en tevreden met deze heerlijke en prachtige auto!