Skoda Elroq
Skoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda Elroq (2024) - exterieurSkoda Elroq (2024) - exterieurSkoda Elroq (2024) - exterieurSkoda Elroq (2024) - exterieurSkoda Elroq (2024) - exterieurSkoda Elroq (2024) - exterieurSkoda Elroq (2024) - exterieurSkoda Elroq (2024) - exterieurSkoda Elroq (2024) - exterieurSkoda Elroq (2024) - exterieurSkoda Elroq (2024) - exterieurSkoda Elroq (2024) - exterieurSkoda Elroq (2024) - exterieurSkoda Elroq aan de snelladerSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda ElroqSkoda Elroq (2024) - interieurSkoda Elroq (2024) - interieurSkoda Elroq (2024) - interieurSkoda Elroq (2024) - interieurSkoda Elroq (2024) - interieurSkoda Elroq (2024) - interieurSkoda Elroq (2024) - interieurSkoda Elroq (2024) - interieur

Gebruikersreview

Skoda Elroq 85 210kW Sportline (2026) #2

UitvoeringElroq 85 210kW Sportline
Bouwjaar2026
Jaar van aanschaf2026

Van voorpret naar aflevering

• 8 km

Helaas hebben we eerder dan gepland, in begin april, na 76 maanden afscheid moeten nemen van onze Mazda CX30. Auto was economisch Total los na een kop staart botsing bij een verkeerslicht. Als achterligger ben je altijd de pineut helaas. En ja wat dan… Renault regio Amsterdam had niet zo’n verkoopinteresse blijkbaar want ondanks het feit dat we zeiden dat de Skoda Elroq in de race was en achter de verkoper een Scenic stond te blinken pakte hij dat moment niet. Sukkel. En we hadden ook nog interesse in een Austral. Andere kandidaten waren zowel de Cupra Born 2027 als ook de Cupra Terramar. Maar Skoda had een zeer interessante private lease aanbieding 60 maanden, 15.000 km per jaar. En daar viel Cupra op af want die waren beide fors duurder in de private lease. En dan begint het lange wachten. Afgelopen vrijdag was het zover na de nodige voorpret via de info app van Skoda die je op de hoogte houdt van beging productie tot afleverdatum. Daar was hij dan, de Skoda Elroq 85 sportline, Race Blue metallic, Business upgrade advanced pakket en de fraaie light band. Ik noem hem al de iPad op 4 wielen en deel heel binnenkort de eerste echte rijervaringen.