Seat Toledo 1.9 TDi 90pk Stella (1999)

Seat Toledo
Seat ToledoSeat ToledoSeat ToledoSeat ToledoSeat ToledoSeat ToledoSeat Toledo - interieur

UitvoeringToledo 1.9 TDi 90pk Stella
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2004

Na een volkswagen Golf, vond ik de overstap naar een Seat Toledo natuurlijk geen grote stap,
De Toledo bevalt zeer goed, 90 pk is voldoende voor deze auto, ik had mijn SDI ook gechipt dus deze gewoon overgezet.
Nu heeft de Toledo +/- 115PK wat wel prettig is.
Zeker in de hogere versnelling heb je gewoon meer power. De Toledo is zeer stabiel en zeer stil, echt een rijdersauto, kwaliteits indruk is zeker net zo goed als Volkswagen.
Beenruimte achterin is aan de kleine kant. Kofferruimte goed. Comfort van de auto is ook goed, en de auto stuurt zeer direct. Over het algemeen rijdt de auto gewoon beter dan mijn golf SDI , en dat had ik niet verwacht.(wegligging etc..)
Het verbruik is 1:18,5 en dat is net zo zuinig als mijn golf terwijl deze auto toch 100kg zwaarder is.

Tot nu toe geen spijt van de overstap naar Seat.We rijden deze auto gewoon weer naar de 225000! KM.

In de eerste maand van de aankoop twee kleine reparaties gehad:

1) Stabilisator rubbers voor. (80,-euro)
2) Vacuumslang remkracht verdeler (60, -euro)

Tevens de airco even laten schoonmaken.