Seat Leon 2.8 V6 Cupra 4 (2002)
Uitvoering | Leon 2.8 V6 Cupra 4 |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Na een proefrit was ik totaal verkocht. De krachtige V6, doodstil op 150km/u. Fenomenaal optrekken en supersnelle tussensprintjes. Door de bocht met minimaal 30km/u sneller dan andere auto´s.
Verbruik van deze auto is 1 op 8, redelijk constant: en ik rij met deze auto zoals je met zo"n auto hoort te rijden.
Zelfs op ritjes naar Spanje met hoge belading en snelheid is dit verbruik haalbaar.
Nu nog steeds, na bijna drie jaar sta ik versteld van deze auto. De beste ooit.
Nu moet ik een nieuwe uitkiezen, en ik realiseer me dat je voor het zelfde geld er alleen nog maar op achteruit kan gaan. snif
Heb helaas veel problemen gehad (maandagmorgen auto?). Gelukkig in de lease, dus zelf nooit kosten gehad. Heeft bijna 6 weken stil gestaan, wachtend op bobines die in heel Europa uitverkocht waren. Klein probleem gehad met de benzinemeter. Koelvloeistof reservoir een aantal keer laten doormeten; wat een paar keer leeg.
Karterpan 2x kapot (is eigen schuld).
De dealer heeft mij altijd zeer goed geholpen (Freede in Driebergen/Zeist/Velp).