Seat Leon 1.9 TDi 110pk Stella (2000)
Uitvoering | Leon 1.9 TDi 110pk Stella |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Leuke auto.
Medio juni 2012 de Peugeot weggedaan omdat hij veel storingen begon te geven. Liet je te pas en onpas staan. Was helaas geen storing te vinden.
Zag de Leon staan . De auto kende ik al vanaf het begin dus wist ik wat ik kocht. De km stand voor een diesel was erg gunstig en de auto was keurig onderhouden met boekjes erbij.
Nu twee jaar verder heeft de auto ons nooit laten staan en doet wat ie doen moet en dat is heerlijk rijden. Het is dan geen Peugeot 406 in het rijden maar dit is ook leuk. Motor laten tunen.
Deze auto bevalt ons prima en kan niets opnoemen, behalve wat lekkende in de deuren die niet op tijd zijn schoon gemaakt. Normaal onderhoud en je hebt jaren nog een leuke en sportieve auto die met gemak 220 km/h haalt. Niet dat we het daarom hebben gedaan maar meer voor het caravan trekken en dat doet ie prima door de korte overhang achter de achteras.