Seat Leon 1.9 TDi 110pk Signo (2000)

Seat Leon 1.9 TDi 110pk Signo (2000)

UitvoeringLeon 1.9 TDi 110pk Signo

Motor: 1.9 TDI 110 pk
Kenteken 42-GD-BX
Bouwjaar:2000
Opties:
Airco (ecc), electr. ramen voor en achter, auto inklapbare spiegels, Traction control, Radio cd wisslaar 6, centrale vergrendeling op afstand, metalic lak.

vorige maand gekocht.(08-08-2007)

Pluspunten van mijn Seat Leon:

-Zit goed
-Schakelen is heerlijk
-Airco (ecc) Snel koud!
-Grote kofferbak
-Alles elec.
-Goede wegligging
-Geen roest!(tegenstelling tot de Focus!)
-Zuinig

-Na flinke regenbui of het afspuiten van de auto komt er via de deur rubbers water naar binnen.
-Kleine achterbank, weinig ruimte

Vorige week (22-08-2007)bij 200.000 km een grote beurt gegeven.
Kosten 238 euro.

Niet bij de Seat dealer. Kwamen geen bijzonderheden naar boven. 2 banden minimaal en die worden volgende week vervangen.

Update 30-10-2007

4 nieuwe banden gekocht. kosten 350 euro incl .origineel LM velgen van SEAT
Banden verkoper is \'toevallig\' een kennis. :)

Verder geen problemen gehad. een extra plus puntje; 1 op de 20 is te halen.

Update 24-12-2007

Weer 15.000 km gereden... dus voor de kleine beurt.
Geen probleem nml alleen olie en filter. kosten 102 euro.
4 nieuwe winterbanden aangeschaft en op mijn oude LM velgen laten monteren: 200 euro incl. montage balanceren etc.

Auto rijdt perfect. Komt geen water meer naar binnen via de deur rubbers.

Update 26-10-2008

Ik heb verder geen enkele klacht over mijn seat. Het is een prima auto! De teller staat nu op 249.000 km. Geen water meer naar binnen of andere vage klachten. Gewoon netjes de olie en filters vervangen. Bij de 240.000 km is de distributiesnaar vervangen. Dit heb ik niet bij de dealer maar bij een plaatselijke garage in Naarden laten uitvoeren. Hier ook geen klachten over.

terug

Ondertussen staat de km stand op 303.000 km!

Hij bevalt mij nog prima. Laatste onderhoud:

-Grote beurt (01-2010) (07-2009)
-nieuwe radiator (07-2010)
-Nieuwe dis.riem+spanrollen waterpomp (02-2010)
-Airco bijvullen (08-2010)

Nu kan de seat er weer tegen aan. :)
Ik kan met een goed gevoel iedereen een seat Leon aanbevelen.
Op dit moment staat de Seat bij een auto schadebedrijf. 02-2010 op de A2 ri Utrecht een regen van steentjes over mijn mooie auto heen. Gevolg: 3 scheuren in de voorruit, motorkap, bumper, spiegels en zijschermen vol met beschadigingen. Gelukkig verhaal schade dus na meerdere telefoontjes via de verzekering naar De Zeeuw schadebedrijf.

PRIVATE LEASE Seat Leon