Seat Leon 1.8 20V Signo (2002)

Seat Leon
Seat LeonSeat LeonSeat LeonSeat LeonSeat LeonSeat LeonSeat LeonSeat Leon - interieurSeat Leon - interieur

UitvoeringLeon 1.8 20V Signo
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2007

Eind 2007 mijn Seat Leon gekocht, stond 74.000km op de teller.
Echt een heerlijke auto, nu bijna 100.000km er mee gereden.
Heb alles erop en eraan zitten van lederen bekleding electrisch stoelen+ verwarming(heerlijk in de winter)climat control, automaat cruise control.

Ben er nou 2x mee naar Zuid- Spanje gereden en dat beviel me prima, heerlijk door Frankrijk en Spanje op de cruise control, climat control is ook heerlijk in deze auto totaal geen moeite met de hitte midden in de zomer.
Het volgende tochtje naar Spanje staat alweer gepland voor de zomer.
Alleen de eerste keer in Spanje met de leon stopte de motor van de linker vooruit ermee. Even naar de garage en het was zo opgelost. Later begreep ik dat dit een veel voorkomende kwaal is.
Collega van rijd in een Toledo uit hetzelfde bouwjaar en heeft precies hetzelfde mee gemaakt

De enige verdere kosten die ik aan deze auto heb gehad is regulier onderhoud.
- 4 nieuwe banden.
- distributieriem vervangen.
- en de remblokken en schijven aan de voorzijde vervangen(waren een beetje krom).

Enige nadeel is het benzine verbruik, beetje aan de hoge kant. Een gemiddelde van 1 op 10.

Hoop nog 100.000km met deze auto zonder problemen te mogen rijden.

PRIVATE LEASE Seat Leon