Seat Leon 1.6 16V Sport (2002)
Uitvoering | Leon 1.6 16V Sport |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Ik heb mijn Leon , sinds juli 2002, echt gekozen voor de stoere uitstraling, rijeigenschappen en de complete uitrusting. Na hem vrijdags opgehaald te hebben ging ik maandags al direct op vakantie naar spanje (3.500km) en kon zo mooi testen hoe de auto zich met 4 man, over een groot stuk, houdt. Niets dan lof... als rugpatient toch in een keer doorgereden (ongeveer 20 uur)... en nergens last van. Die leren sportstoelen zitten echt perfect!
Ook over de prestaties ben ik wel tevreden alleen misschien toch volgende keer een 1.8 16V. Zelfs na meer dan 35.000 km ondanks wat wazige brandstofproblemen (lpg g3) ben ik nog steeds zeer tevreden over mijn Leon en zal het hierna met een grote kans weer een Leon worden (1.8???).
* 4 bobines vervangen ( bleek later LPG probleem te zijn) en inmiddels goed opgelost
* slecht starten op gas (nawee van vorig probleem)
Kortom meer een AG probleem dan SEAT ik raad ook iedereen aan geen AG in te laten bouwen.