Seat Leon 1.6 16V Signo (2002)
Uitvoering | Leon 1.6 16V Signo |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
100.000 review
De Ibiza 1.9DTI van mijn vrouw werd verkocht ivm komst 1e kind. Er kon geen kinderwagen achterin. Daarna een Seat Leon 1.6 16V Signo gekocht. De Signo hebben we 2,5 jaar gereden. Daarna besloten we om mijn lease auto niet meer prive te rijden en daarmee werd de Seat Leon te krap voor dagelijks gebruik en inmiddels 2 kinderen.
De Seat Leon is een zeer betrouwbare auto gebleken. We hebben er ca. 30dkm mee gereden en er zijn helemaal geen storingen of defecten geweest. De auto rijd fijn, neutrale wegligging, goede stoelen, prima airco. Ondanks dat de auto 8 jaar oud was en 1 ton op de teller had, rammelde of kraakte er totaal niks. Geen geluiden van het interier, geen geluiden van de wielophanging, geweldig.
Maar helaas te krap achterin (zeker met kinderstoeltjes)
De auto particulier verkocht aan een "snuiter" die 'm ging optisch en motorisch ging tunen. (zucht...........)
Daarna een V70D5 Momentum gekocht (zie review)
Inmiddels heb ik ervaring met 3 Seats: Toledo tdi(200dkm), Ibiza tdi (50dkm) Leon 1.6 16V(30dkm) en heb ik/wij met geen van deze auto's ook maar een mankement gehad. Chapeaux Seat !!!