Seat Leon 1.6 16V Signo (2001)
Uitvoering | Leon 1.6 16V Signo |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Mijn vorige auto was een Citroen Saxo VTS uit 2001. Mooie, rappe, auto maar wel wat klein als je dagelijks op de snelweg zit.
Daarom gekozen voor de Seat Leon. Wel echt een goede afweging gemaakt en ook proefgereden in een Peugeot 307 en een VW Golf IV. Ik wilde niet meer dan €12.000 uitgeven en kwam bij de 307 en de Golf in de 1.4 motoren terecht, de prestaties bleken onder de maat.
De Seat Leon was net wat aantrekkelijker geprijst en daardoor was de 1.6 hier een optie. Al tijdens de proefrit bleken weggedrag en ligging bij hogere snelheid prima. Mooie design van de auto en 5-deurs droegen ook bij aan de makkelijke keuze.
De uitstekende inruilprijs die ik bij Seat Bakker in Amersfoort kreeg voor mijn vorige auto (meer dan ik hem voor gekocht had 1 1/2 jaar geleden!) deed de rest.
Net gekocht dus en ik zal jullie regelmatig op de hoogte houden over mijn ervaringen met de Leon.
Geen.