Seat Leon 1.6 16V S (2003)
Uitvoering | Leon 1.6 16V S |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
De auto ziet op zich zelf heel sportief.
Waardoor ik er verlief op werd.
De auto rijdt zeer goed en sportief voor dat geld je heb er genoeg op zitten voor gewoon gebruiker.
Ik heb nu een 1.6 16V motor er in zitten hoewel ik van de Toledo van 1999 de motor iets beter vond als deze. In de Toledo zat een 1.6 SR motor in.
Verder heb ik er 17 inch velgen er op zitten met
225/45ZR17 goodyear egael F1 banden er op. Waardoor hij goed strak op de weg ligt. Het verbruik er van is ook goed met die banden ik rij gemiddeld 1 op 13 wel met V POWER bezine.
Ik heb zeer goed stoelen het zijn van die sportstoelen het zit lekker. Verder is het dasboard alles goed zichbaar. Achterin zitten de passagiers ook goed je heb normaal ruimt. De kofferbak heeft ook voldoende ruimte. Wat ik jammer vind is dat de bekerhouder of fleshouder verkeerd staat want als je die uit kan je niet normaal een CD in je radio doen dan moet je die weer in drukken.
Alleen de rubber van de voor ruit zat wat los en de cilinder van de koffer bak. De ene keer werkte de cilinder wel voor slot vergenderling en de andere keer niet. Er zit nu een nieuwe cilinder in.