Seat Arona 1.0 TSI 115pk Xcellence (2018) #2
Uitvoering | Arona 1.0 TSI 115pk Xcellence |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
mooi, comfortabel, praktisch, afwerking kan beter,
Niet onoverkomelijk maar wel wat
eigenschappen die m.i. verbetert zouden kunnen worden.
*Ik vind een automaat fantastisch na 40 jr schakelen, echter ik vind dat deze nogal bruusk reageert op de gaspedaal
*maar ook op de rempedaal, wat moeilijk te doseren dus
*wanneer je de portieren opent na het wassen en/of na nat weer, slaat het portierrubber de druppels op je stoelbekleding ook bij opening van de 5de deur krijg je ongewild een straal water in je nek als je er niet op bedacht bent.
*raar dat je de ruitenwissers niet omhoog kan zetten als je de ruiten wil schoonmaken.
*in de motorruimte zit er een flinke holle ruimte achter de wielkasten, hier verzamelt zich makkelijk boomafval in, wat slecht te verwijderen is en m.i kan gaan rotten onderin.
*waarom is er voor mijn schoonmoeder geen greepje aan het plafond gemonteerd om het in/uitstappen te vergemakkelijken.
*Waarom kan er maar 50 kg kogeldruk op de trekhaak?
*een zonneklep rechts die zelden gebruikt wordt breekt af ca €50, voor vervanging.
*een rammelend onderdeel van het veersysteem wordt onder garantie vervangen.
*een veiligheidsgordel achter wordt aangepast na een terugroepaktie van Seat, (kan de beste overkomen)
Zou ik deze auto met mijn huidige ervaringen weer kopen?
Zeker wel hij is comfortabel ,zuinig, praktisch en mooi.
Door de vormgeving laat die zich ook makkelijk schoonhouden. ook nu staat die weer te glimmen voor de deur.
Mensen doe je voordeel met deze review en .....
Seat schenk aandacht aan boven vermelde punten.
- Betrouwbaarheid4
- Prestaties4