Saab 900 S 2.0i Coupé (1995)

Saab 900 Coupé

Uitvoering900 S 2.0i Coupé
Bouwjaar1995
Jaar van aanschaf2004

Saab 900S

Toen ik de auto kocht stond tie al twee jaar te koop bij een Mitsubishi dealer. Ik heb hem toen zonder garantie gekocht (wat ik overigens altijd doe) omdat ik zelf automonteur ben geweest. Ik heb er toen de tijd 4 nieuwe banden opgezet, APK, en een grote beurt met alle filters en bougies. Later bleek er toch wat achterstallig onderhoud te zijn geweest. De multiriem was toen geknapt en heb die toen natuurlijk ook vervangen met spanrol en een looprol. Ik heb er daarna met veel plezier mee gereden.
Alleen na een jaar kreeg ik problemen met de ontsteking, bij het starten, ik heb toen de verdelerkap vervangen en bougie kabels maar hij bleef het probleem houden.
Daarna was ik het zat en heb hem toen weg gedaan.

7,0