Renault Zoe Zen (2015)

autoreview

Renault Zoe
Renault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault ZoeRenault Zoe

Signalement

UitvoeringZoe Zen
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2021
KM-stand bij aanschaf59.630 km
KM-stand laatst62.000 km
Lezerswaardering: 25%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Fijne auto

 • 62.000 km

Ik heb in mijn leven al veel auto's gehad, het is een beetje een dure hobby om allerlei modellen en types uit te proberen. Alle brandstoffen als benzine, diesel en LPG heb ik gereden. En dan nu elektrisch, ik kan het iedereen aanbevelen en dan vooral als je op je eigen inrit via je zonnepanelen kan opladen. De Zoe is een fijne auto die comfortabel rijd, klein nadeel is de accuhuur met verzekering, maar dan hoef je je over het duurste onderdeel ook geen zorgen te maken. Ik heb het laagste maandbedrag (€68,-) tot 7500 km per jaar. Hierbij zit dan wel Renault pechhulp, die komen ook als je een lekke band hebt of met een lege (rij) accu komt te staan.

Fijne auto

 • 62.000 km

Aanvulling op de vorige review, de huidige km.stand is 62000 en geen 580.000 !

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Renault Zoe

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens