Renault Safrane RTE Alizé 2.0 (1997)

autoreview

Renault Safrane RTE Alizé 2.0 (1997)

Signalement

UitvoeringSafrane RTE Alizé 2.0
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar1997
Jaar van aanschaf2002
KM-stand bij aanschaf155.000 km
KM-stand laatst290.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Safraantje

 • 290.000 km

De afgelopen drie jaar heb ik fantastisch in een gasgestookte Renault Safrane gereden. Het comfort, de besturing en de wegligging. Wat een heerlijke auto. Geen echt goedkope auto qua onderhoud. Wel een genot om in te rijden. Echt een auto voor langere afstanden. Niet echt opvallend, eigenlijk ondergewaardeerd. Met wintersportvakanties zat deze auto ook achterin altijd bomvol! 1200 km naar Frankrijk is met deze voiture geen enkel probleem, daar zijn ze voor gemaakt!
Goed airco. Krijg geen problemen met de Vialle gasinstallatie, de airco, koppakking en dergelijke. Dat heb ik wel gehad. Dat, terwijl ik in de Randstad keurig met de auto heb gereden, maar dan toch. Deze auto rijdt geweldig maar geeft geen enkele garantie voor probleemloos rijden bij gematigd rijgedrag. Aangezien ik zelf totaal niet handig ben moet ik alles overlaten aan de Renaultspecialist. Dat loopt weleens in de papieren kan ik melden, verschillende garages afbellen voor offerte kan uitkomst bieden. Eindconclusie: Geweldige comfortabele en mooie auto maar reserveer voor noodzakelijk onderhoud. Dat laatste kan zeker, deze auto's kosten in aanschaf niet teveel dus dat compenseert en is de overweging van het heerlijke rijden zeker waard!

3,8
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens