Renault Mégane Estate dCi 110 ECO2 GT-Line (2012) #2

Renault Mégane Estate
Renault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault Mégane 2012Renault Mégane 2012Renault Mégane 2012Renault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault Mégane EstateRenault MéganeRenault Mégane 2012Renault Mégane

UitvoeringMégane Estate dCi 110 ECO2 GT-Line
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2012

fijne auto

• 600 km

Na 3 jaar in een honda civic hybrid te hebben gereden, mocht ik afgelopen zaterdag mijn nieuwe leasewagen in ontvangst nemen de renault megane estate. :)

De ruimte in de auto zeker voldoende, kinderwagen kan mooi achterin en dan is er nog genoeg ruimte voor boodschappen oid.

De auto is uitgevoerd met het renault pack sport leer, wat toch heel mooi staat ondanks de veel witte accenten.

Pack Bose, zeer blij mee komt heerlijk geluid uit en geen vervorming bij wat meer volume.

De glazen dakjes met privacyglass achterin,ook zeer aangenaam bij mooi weer dakje open voor een beetje cabriogevoel.

Vaste trekhaak 13pol, wordt nog gemonteerd vanwege leveringsproblemen.

Nu het belangrijkste de rijervaringen....

Kon het niet laten on gelijk 600 km te gaan rijden in de auto omdat we normaal veel korte stukjes rijden, is voor de motor beter om hem gelijk lekker in te laten lopen door een dagje te gaan cruissen.

De auto rijd heerlijk alleen als je schakelt volgens het schakeladvies rij je wel als een bejaarde, maar de auto heeft genoeg kracht mits je niet onder de 1500 toeren komt dan valt ie dood.

Na een paar honderd km te hebben gereden ging ik tot 3000 toeren door met optrekken en dan rijd hij lekker vlot.

De wegligging is super strak als een snaar, maar toch genoeg vering voor comfort.

Het verbruik is ook goed, met 120 km/h rijd hij 1 op 20 en ook onder de 120 word hij wat zuiniger maar dat hangt erg af van de versnelling waarin je rijdt.

Vind het een heel mooie auto om te zien en heb alleen maar positieve reacties gehad, het rijgedrag vindt ik ook super en zeker de stilte van de motor kan heerlijk ontspannen 140 rijden.

Een groot nadeel vind ik dat je nergens wat kan neerzetten als je door de mc drive ben geweest, je wilt niet dat je cola ergens omvalt want je heb gelijk overal kortsluiting met al die knopjes van de tomtom.

De vakantie word ook een stukje goedkoper want 1200 km op een tank diesel word je wel blij van.

Wens alle toekomstige megane bezitters veel rijplezier met hun gouden koe,

Groeten, een tevreden renault rijder.

PRIVATE LEASE Renault Mégane