Renault Mégane Estate dCi 110 Bose (2015)
Uitvoering | Mégane Estate dCi 110 Bose |
Versnellingen | 6, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Op naar de volgende
In januari 2018 de C’eed is geruild voor deze Megane. Er zat nog 2 jaar garantie op de C’eed en nog onder de 100000 km. We kregen nu nog een knappe prijs voor de auto. Gekozen voor de Megane om z’n prijs, trekracht en kilometers en een automaat was ook wel lekker. Ruim 2 1/2 jaar oud en net iets meer dan 100000 op de teller. Hier gaan we nog jaren plezier van hebben, dachten we. En toen werd diesel een paria en kwam corona, waardoor ik nagenoeg geen woon/werk km’s meer ging rijden. En dan wordt een diesel duur (E112,= per maand aan belasting). Het is een fijne auto, met geen gebreken in de jaren die we gehad hebben. Wel de gebruikelijke zaken voor een auto van zijn leeftijd/km’s. Distributieriem, schijven/blokken achter. Een gemiddeld verbruik van 5.4 ltr/100 km. Dus als je genoeg km’s maakt, zeker een auto die ik aanraad.
PRIVATE LEASE Renault Mégane

Renault Mégane Estate 1.2 TCe Bose
- 2014

Renault Mégane 1.2 TCe Bose Navi | Keyless | Climate | Cruise | PDC
- 2014

Renault Mégane 1.2 TCe 131pk Automaat BOSE 5-Deurs | Navi | Clima | Cruise | Panorama Schuifdak | Keyless Entry | Licht+Regensensor | Pdc V+A+Camera | Stoelverwarming | Privacy Glass | 17''lm
- 2015