Renault Mégane dCi 130 Energy Bose (2012)

| Uitvoering | Mégane dCi 130 Energy Bose |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2012 |
| Jaar van aanschaf | 2012 |
| KM-stand bij aanschaf | 14 km |
| KM-stand laatst | 83.000 km |
Heerlijk comfortabel rijden!
In 2012 noodgedwongen overgestapt van Benzine naar Diesel. Ik rij een kleine 50.000 km per jaar, dus een logische en economische keuze. Van een scheurijzer overgegaan naar een veel rustigere auto. Was even wennen, maar vooral het gebrek aan bonnen ivm de vele snelheidsovertredingen die ik had bij de Laguna went heel snel!
Op de Renault Megane is werkelijk HELEMAAL NIETS aan te merken. Hij doet wat ie moet doen, voldoende opbergruimte, de Bose installatie verzorgt mij dagelijks van een heerlijke portie muziek en ook grotere spullen zoals de bekende IKEA kasten kan ik nog steeds vervoeren. De moter heeft voldoende power om vlot door te kunnen rijden. Het comfort is zeer hoog, alle toeters en bellen zitten er in. Technische problemen tot dusverre nul. Klinkt reuze saai, maar ik ben er blij mee. O ja, gemiddeld gebruik is 1 op 20, vind ik erg netjes want mijn rijstijl is redelijk pittig te noemen.
Afgelopen Pinksteren naar Zuid Duitsland gereden, verliep ook probleemloos. Toch zal mijn volgende auto geen Megane worden. Ik ben nl op zoek naar een auto met een iets hogere instap, en denk deze gevonden te hebben in de Renault Captur. Maar voorlopig hoop ik nog vele probleemloze kilometers te kunnen rijden met mijn Megane!
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Renault Mégane 1.5 dCi - Ford Focus 1.6 TDCi - Dubbeltest

Seat Leon 1.4 TSI - Ford Focus 1.0 Ecoboost - Renault Mégane 1.2 TCe

Kia Cee'd 1.6 GDI - Ford Focus 1.0 Ecoboost 125 pk - Renault Mégane TCe 130 - Vo

Deze brute Xiaomi YU7 GT is al in Europa!