Renault Mégane Cabriolet 1.4 16V Sport (1999)

Uitvoering | Mégane Cabriolet 1.4 16V Sport |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Renault Megane cabrio,een geweldige auto
Heb nu sinds een week deze auto en bevalt mij zeer goed.Alleen verkoper was vergeten dat de oppervakkige schade die hersteld is,toch niet zo oppervlakkig was als het leek.Linker voorwiel staat iets meer naar voren dan rechter.Heb daar naar laten kijken in de garage en kwamen tot de conclusie dat het subframe niet helemaal in orde meer was.Na mijn vakantie eerst maar eens uitlijnen,misschien is er nog iets recht te trekken.Verder geen rare dingen onder het rijden,vering perfect in vergelijking met mijn 2 vorige auto's (Opel+Punto).
Kap ziet er ook perfect uit,geen scheurtjes en gaat gemakkelijk open en dicht.
Als extra zit er ook een Parrot in,was een probleempje om deze werkend te krijgen,iedere keer was het memory vol,heb toen de oranje draad omgewisseld met de rode draad en werkt nu goed,alleen als je met open kap rijdt is het omgevingsgeluid iets teveel dat deze stemopdrachten herkend.Betere installatie handleiding voor de Parrot zou gewenst zijn,staat nergens hoe je alles precies moet instellen om hem goed werkend te krijgen.
Verder zit er een electrische antenne op,zodat deze automatisch in-en uitschuift bij in-en uitschakelen van de radio.
Boordcomputer is ook wel makkelijk,kan ik eindelijk het verbruik eens bijhouden.
Alle ramen werken electrisch,is ook een uitkomst na die andere auto's die ik had,daar moest alles nog handmatig.
Heb er nu 300 km mee gereden en deze auto bevalt mij echt het beste van alle auto's die ik ooit gehad heb.