Renault Grand Espace 2.0 Turbo 16V Privilège (2003)

Uitvoering | Grand Espace 2.0 Turbo 16V Privilège |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Renault Espace maakt naam waar
Een auto waarop je verliefd wordt met een groot gezin, alles wat je hartje begeert. Alle kids apart buiten stoot afstand van elkaar, raampjes standaard zonneschermen. Kachel bediening achterin, tafels en vakjes. De Franse kunnen je goed lokken met zoon prachtige auto van binnen.
Zodra je hem in bezit heb merk je echter dat het alleen voor de kinderen positief is. Electrische kinderziektes komen snel naar boven, motorisch is ie sterk en niet zuinig. En de garage weet nooit wat er precies vervangen moet worden om te verhelpen.
De auto gekocht voor 1300 en alles deed het perfect, nadat ik naar huis was gereden was de lol er meteen vanaf. De verkoper had hem zo doorgeschoven, wat aannemelijk was voor de prijs en zijn assortiment wat ie had. En ik reed alle storingen naar boven, verkoper was bereid zijn buidel op te maken om het te repareren. Echter geen 1 garage wist van wanten of deed alsof. Na 400 euro verder een kleine vooruit gang. Maar nog niet oke, lastig pakket voor mij. Ik wilde de auto zo graag dat ik bereid was met een kleine workaround de auto te blijven rijden.
Een auto zo groot voor weinig was het de moeite waard, en inderdaad we hebben er in de 5 maanden echt mega veel plezier in gehad. De kinderen meestal rustig in de auto, zelf een keer verstoppertje spelen in de auto tijdens de Mac drive was een ding.
En toen kwam de Franse degelijkheid om de hoek. Volledig elektrisch lam, geen lichtje of lampje deed nog mee. Dus de auto stond stil, mijn vrouw inmiddels ervaren espace rijder kreeg de motorkap niet meer open. Kabeltje stuk. Niet bij te komen handmatig, ja echt. Ik heb er 3 uur ondergelegen maar alles zit verstopt. De laatste adem was gegeven bleek dus achteraf, de kosten weigerde ik te maken voor dit. Want hij was al niet meer 100%.
De verkoper heeft coulance getoond en de auto is afgevoerd naar de sloop. Super kak allemaal maar de verkoper heeft echt zijn beste kant laten zien, wat ik niet gewend ben in deze prijsklasse (€1300).
Mothis in Alkmaar super goede eigenaar.
Dus kort en krachtig, nooit meer deze auto
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Renault Espace 2.0 T 6 persoons climate&cruise control trekhaak regensensor hoge zit carbage run barrel race
- 2006

Renault Espace 2.0 T Initiale Nieuwe APK, nette afleverbeurt 7-persoons familie-auto bij uitstek
- 2004

Renault Espace 2.0 T Privilège |ECC|XENON|APK|2004