Renault Clio 1.5 dCi 80pk Dynamique (2002)
Uitvoering | Clio 1.5 dCi 80pk Dynamique |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Ik rij nu iets meer als een jaar met mijn clio die ik tweedehands gekocht heb en ik ben er heel content van.
ik was een auto aan het zoeken om naar school te rijden want met het openbare vervoer was het echt niet te doen. En dan na een tijdje zoeken ben ik op deze Renault Clio uit gekomen van september 2002 die maar 28200 km had. Ik vond die kmstand vrij laag maar ik ben toch maar eens gaan kijken. de auto bleek in zeer goede staat, zonder krassen of blutsen,.. echt totaal niets op aan te merken. De toenmalige eigenaar die werkt bij een officiele renault garage en het onderhoudsboekje was erbij met de car-pass wat bewijst dat de kmstand correct is. Een testrit gemaakt en de auto beviel zeer goed.
Er zitten zo een soort sportzeteltjes in met zij steun en dat is gewoon geweldig.
er ligt een 1.5 Dci motor in met 80Pk. En ik vind dat de auto vrij vlot met het verkeer mee kan.
de voormalige eigenaar heeft ook juist voor ik de auto kocht een nieuwe distributieriem erin gestoken, nieuwe remmen, het airco systeem volledig na gekeken en het gas vervangen,.. eigenlijk heeft de auto een groot onderhoud gehad bijna als je hem nieuw koopt..
ik heb ook nog nieuwe remmen voor vooraan mee gekregen en een olie filter omdat hij die nog had liggen, en ook de schijf waar de alternator riem op ligt omdat deze naar het schijnt nogal een durft stuk gaan.
ik heb ondertussen iets meer als 22000 km gemaakt en kwa problemen heb ik niet echt te klagen.
het enige wat ik tot nog toe heb voor gekregen is dat de stekker van de zetel airbag aan de passagier kant een storing aangaf. een ander stekkertje erop gesoldeerd en dat was ook al weer opgelost.
en sinds een week geeft de temperatuur sensor van de buiten temperatuur een foute waarde aan, dus dat moet ook nog opgelost worden.
ik hoop nog veel leuke en vlotte kilometerkes te maken met dit autotje !
PRIVATE LEASE Renault Clio