Renault Clio 1.2 16V 75 Special Line (2009)

Renault Clio
Renault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault ClioRenault Clio

UitvoeringClio 1.2 16V 75 Special Line
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

Hij is er!

• 3 km

Op 13 juni de Renault Clio besteld bij Renault Koops te Assen besteld, 15 augustus eindelijk afgeleverd..... Goede service, altijd is de koffie klaar en er wordt tijd voor je genomen als klant.

De eerste 650 kilometers zitten erop! tot nu toe bevalt de Clio erg goed!

Alhoewel ik uit een Volkswagen Lupo kom, is de Clio in alle opzichten anders. Met een gemiddeld verbruik van 1:17 valt het gebruik erg mee. Ook op de lange afstand is dit verbruik makkelijk te halen.

Deze Special Line van de Clio is goed uitgerust met standaard bij de 3-deurs een easy-entry systeem. Erg handig met (kleine) kinderen of tassen die je op de achterbank wilt leggen. De handbediende airco is wennen: dit is voor mij de eerste auto met een airco.

Tot zover ben ik dik tevreden met mijn nieuwe Clio!!!

Hij rijdt als een trein!

We zijn nu 3500 kilometer verder en de Clio rijdt als een trein. Het verbruik is nog steeds gemiddels tussen de 1:16 en 1:17. Ga er voor als nog vanuit dat hij niet veel zuiniger zal gaan worden.

De kilometers die er nu mee gereden zijn, zijn voornamelijk snelwegkilometers. De accellaratie is goed, hij kan goed meekomen op de snelweg.

Totall loss...

De Renault Clio beviel heel goed! Beviel? Ja... beviel! Ruim 3 weken geleden heb ik een aanrijding gehad, auto totall loss...

We gaan opzoek naar een andere auto. Of het een Renault Clio gaat worden, weet ik nog niet...

PRIVATE LEASE Renault Clio