Renault Captur mild hybrid 160 Techno (2025)
Uitvoering | Captur mild hybrid 160 Techno |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2025 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Leenauto Captur
Prima wagen om mee te rijden. Niet heel geschikt voor de langere mensen onder ons. Met 1.95m lengte zit ik met mijn knie tegen het 'tafeltje' aan.
De zitpositie voor lange mensen is ook niet goed gelet op de stoelhoogte, knieën zijn enigszins opgetrokken wat leidt tot pijnlijke billen bij een lange rit. Ook lukt het niet goed om onder de dakrand door te kijken en kan de stoel niet zover naar achteren.
Prettig is de bediening van de auto. Er is 1 knopje die je met 2x klikken de veiligheidssystemen laat uitzetten om nare piepjes te voorkomen. Ook kan het scherm met een fysieke knop worden uitgezet. Het google systeem is echt een aanrader en werkt gewoon goed.
De aandrijflijn is prima maar ontbeert finesse. Regelmatig loeit de motor pp hoog toerental terwijl zo'n 50 a 60 km/h rijdt - op tijd opschakelen lijkt niet te lukken. Ook is me meerdere keren overkomen dat de aandrijflijn schokt terwijl je gewoon een constante snelheid rijdt; er wordt blijkbaar geschakeld, maar niet duidelijk is waarom. Al met al is de automatische versnellingsbak een grote stoorzender in een verder heel geslaagde auto, mits je er goed in past.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Renault Captur

Renault Captur 1.0 TCe 90 techno | 9,3" Navi | Camera | Parkeersensoren | Digital Cockpit | Climate Control | Apple CarPlay/Android Auto | Lichtmetalen Velgen | Privacy Glass |

Renault Captur 1.0 TCe 90 techno | Panoramadak | Navigatie | Apple Carplay
- 2024

Renault Captur 1.0 TCe 90 techno Schuif kantel dak | Navigatiesysteem | Achterruitrij camera